PERSONAL MONEY MANAGEMENT

 



Jawaban activity 2 190


1. More clotes are sold/ selected items are sold.

2. More money to carry or easier to pay.

3. Cheaper/ more expensive.

4. Easier to shop/ more time to shopp.

5. More people buy clothes/ only a few people buy the clothes.

 

 

 

 



JAWABAN ACTIVITY 5 193

  1. Questions : Who is (manageable) student in your class?
    Answers : Who is the most manageable student in your class?
  2. Questions : Is the supermarket (crowded) on weekend?
    Answers : Is the supermarket more crowded on weekend?
  3. Questions : What is (popular) social media among teenagers?
    Answers : What is the most popular social media among teenagers?
  4. Questions : Is visiting traditional market (enjoyable) than visiting modern market? 
    Answers : Is visiting traditional market more enjoyable than visiting modern market?
  5. Questions : Which one is (effective) payment for online shopping, cash or bank transfer?
    Answers : Which one is more effective payment for online shopping, cash or bank transfer?
  6. Questions : Is learning a local language (hard) than learning a foreign language?
    Answers : Is learning a local language harder than learning a foreign language?
  7. Questions : Which one is (practical), shopping online or oline?
    Answers : Which one is more practical, shopping online or oline?
  8. Questions : Is saving money through ATM (easy) than through a bank teller?
    Answers : Is saving money through ATM easier than through a bank teller?
  9. Questions : What is (helpful) money management application?
    Answers : What is the most helpful) money management application?
  10. Questions : When is (good) time for saving money?
    Answers : When is the best time for saving money?

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Activity 1,2,3 (183-184)